K afe Antzokia leku aproposa da taldeentzako bazkariak edo afariak antolatzeko. Talde txiki batetik hasi eta jesarrita 200 laguneko talde handientzako otorduak zerbitzatzen ditugu.
Enpresa-otorduetarako ere menuak adostu daitezke gure ostalaritza-bulegoarekin harremanetan jarrita. Halaber, ekitaldien antolaketa-zerbitzuari esker, talde- edo enpresa-ekitaldietarako animazioak eta ekitaldiak ere antolatzen ditugu.
- Asteko edozein egunetan izan liteke, astegun zein asteburuetan
- Bilbo erdian, autoa hartu beharrik gabe
- Menua: Kafe Antzokiak proposatua edo antolatzailearen gustora egokitu daiteke
Erreserbak lehentasunarekin egin beharko dira. Informazio gehiagorako, deitu telefonoz 94 424 46 25 edo [email protected]
Menu berezia – Menú especial
“Janak on dagizula, edanak gaitzik ez,
gorputzak osasuna, arimak kalterik ez”
Partekatzeko A compartir
Mendrezka eta urdaiazpiko entsalada
cherry eta melatutako tipularekin
Ensalada de ventresca y jamón
con tomate cherry y cebolla confitada
Bakoitzarentzako Por comensal
Perretxiko eta ganba brika porru saltsa gainean
Brik de setas y gambas sobre salsa de puerro
Bakailao melatua pikillo saltsa eta piper berde ali-oliarekin
Bacalao confitado con salsa de piquillo y ali-oli de pimiento verde
Txahal masailak ardo beltz saltsan eta parmentiere
Carrilleras de ternera en salsa de vino tinto y parmentiere
Esnegain hostopila txokolate epelarekin
Hojaldre de nata con chocolate templado
Errioxako ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza de Rioja o sidra,agua y pan
PREZIOA: 42 € (BEZ barne/IVA incluido)
Jakiren bati alergia izanez gero,
zerbitzariak jakinarengainean jarri
En caso de padecer alergias alimentarias
comuníquelo a los camareros
Barazki jale menua eskaeraren arabera osatuko da.
Menu berezia – Menú especial
“Janak on dagizula, edanak gaitzik ez,
gorputzak osasuna, arimak kalterik ez”
Partekatzeko A compartir
Iberiar urdaiazpikoa
Jamón ibérico
Bakailao eta otarrainxka entsalada gulekin
pilpil ozpin-olio gainean
Ensalada de bacalao y langostinos con gulas
sobre vinagreta de pilpil
Bakoitzarentzat Por comensal
Txangurru hostopila porru saltsa gainean
Hojaldre de centollo sobre salsa de puerro
Legatza txipiroi saltsa gainean porru txigorkiarekin
Merluza sobre salsa de chipirón con crujiente de puerro
Azpizuna plantxan okin-patatekin
Solomillo a la plancha con patata panadera
Gazta tarta fruitu gorri coulisarekin
Tarta de queso con coulis de frutos rojos
Errioxako ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza de Rioja o sidra,agua y pan
PREZIOA: 50 € (BEZ barne/IVA incluido)
Jakiren bati alergia izanez gero,
zerbitzariak jakinarengainean jarri
En caso de padecer alergias alimentarias
comuníquelo a los camareros