B ezeroaren behar izenatara moldatzen diren lunch eta catering zerbitzu zabala eskaintzen dugu Kafe Antzokian.
Lunch zerbitzuak
KANAPE HOTZAK (2 ale/lagun):
- Chatka tartaleta
- Hegaluze tartaleta
- Sagar konpota ahate mousse-arekin
KANAPE BEROAK (2 ale/lagun):
- Urdaiazpiko kroketak (2 ale/lagun)
- Txangurro vol-au-vent donostiarra
- Txorizoa sagardotan (kazolatxo 1 / 4 laguneko)
- Odolostea piper gorriekin (kazolatxo 1 / 4 laguneko)
- Txistorra pikilo eta perretxikoekin (kazolatxo 1 / 4 laguneko)
- Legatza pla-pla egina pikilo piperrekin (ogi gainean)
- Bakailaoa berakatz konfitatuekin (ogi gainean)
- Hegaluzea tomatearekin (ogi gainean)
PASTELTXOAK:
Batzuk (2 ale/lagun)
Ardo ondua, Viña Eguia, nafar ardo gorria, Rueda, ura eta ogia.
SALNEURRIA.: 13 € (BEZ barne).
KANAPE HOTZAK (2 ale/lagun):
- Ezkur urdaiazpikoa
- Izokin ketu kiribila gaztarekin
- Hegaluze hostopila oliba beltz patearekin
- Ahate mousse vol-au-vent-a sagar konpota gainean
KANAPE BEROAK (2 ale/lagun):
- Makailao delizia frijituak
- Txangurro vol-au-vent donostiarra
- Tomate sikatu tarta albahaka lurrinaz
- Pisto nahaskia onddoekin ogi gainean
- Ahuntz gazta urtua urdaiazpiko eta perretxikodun ogi gainean
PASTELTXOAK:
Batzuk (2 ale/lagun)
Ardo ondua, Viña Eguia, nafar ardo gorria, Rueda, ura eta ogia.
SALNEURRIA.: 15 € (BEZ barne).
KANAPE HOTZAK (ale 1/lagun):
- Urdaiazpikoa
- Izokin ketua
- Gazta intxaurrekin
- Belar finak
- Kabiarra
- Foie krema
- Sobrasada
- Chatka tartaleta
- Hegaluze tartaleta
- Sagar konpota ahate mousse-arekin
KANAPE BEROAK (ale 1/lagun):
- Bratwurst saltxitxa tartaleta
- Txangurro vol-au-vent donostiarra
- Porru tarta
- Tomate tarta albahakarekin
- Urdaiazpiko kroketak (2 ale/lagun)
PASTELTXOAK:
Batzuk (2 ale/lagun)
Ardo ondua, Viña Eguia, nafar ardo gorria, Rueda, ura eta ogia.
SALNEURRIA.: 13 € (BEZ barne)
1. AUKERA:
Kanape bana ( lagun bakoitzeko).
- Urdaiazpiko ogi-txigortu gainerrea perretxikoekin.
- Kroketak
- Makailao konfitatua piper-muturtxodun eta pil-pil saltsa gainean.
- Oilasko eta sesamo mini-txitxiburruntzia ziape-saltsa eta eztiarekin.
Errioxako Viña Albina erreserba, Verdejo zuria, ura.
SALNEURRIA: 10€ lagun bakoitzeko (BEZ-a barne).
2. AUKERA:
Kanape bana ( lagun bakoitzeko).
- Otarrainxka ogi txigortu gainean eta guakamole-krema lurrintsua.
- Urdaiazpiko ogi txigortu gainerrea perretxikoekin
- Izokin-kremaz betetako tutulotxoa.
- Makailao konfitatua piper-muturtxodun eta pil-pil saltsa gainean.
- Oilasko eta sesamo mini-txitxiburruntzia ziape-saltsa eta eztiarekin.
- Urdaiazpiko kroketak.
- Gazpatxo-txupitoa txangurroarekin.
- Patata-spaghettiz bildutako otarrainxka.
Errioxako Albina erreserba, Verdejo zuria, ura.
SALNEURRIA: 15€ bakoitzeko. (BEZ-a barne)
3. AUKERA:
Bina kanape (lagun bakoitzeko).
- Foie Vol-au-van-a, sagar-konpota eta mugurdi-malko gainean.
- Makailaoa pil-pil erara, piper gorrien gainean.
- Kroketa aukera.
- Patata-spaghettiz bildutako otarrainxka.
- Txangurroa, kuiatxo konfitatu erre gainean.
- Pasteltxoak.
Errioxako Albina erreserba, Verdejo zuria, ura.
SALNEURRIA: 33 € pertsonako (BEZ-a barne).