Nuestro horario:
Entre semana: 13:30-15:30
Sábados: 14:00-15:30
Menús del día
Martes, 29 de octubre
“Nork bere opilari ikatza”
Zainzuri duo entsalada ozpin-olioz hornitua
Ensalada dúo de espárragos con vinagreta guarnecida
Barazki menestra urdaiazpiko eta orburu arrautza iriniztatuarekin
Menestra de verduras con jamón y alcachofa rebozada
Bakailao tinbala arrautza eta piperrekin patata melatu eta porru saltsa gainean
Timbal de bacalao con huevo y pimiento sobre patata confitada y salsa de puerro
Kuia krema ogi-txigorkiekin
Crema de calabaza con picatostes
Entsalada nahasia
Ensalada mixta
Hanburgesa, patata labekatua eta pesto saltsa
Burger, patata horneada y salsa de pesto
Oilasko izterra baratxuri eta okin patatarekin
Muslo de pollo al ajillo con patata panadera
Haragi xerra plantxan patata eta piper gorriekin
Filete a la plancha con patatas y pimientos rojos
Eguneko arrain freskoa
Pescado fresco del día
Etxeko arrautza flana izozkiarekin
Flan de huevo casero con helado
Esne-gain hostopilak txokolatearekin
Milhojas de nata con chocolate
Txokolate browniea fruitu gorriekin
Brownie de chocolate con frutos rojos
Jogurt Yogurt
Fruta
Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan
18,50€ (BEZ barne / IVA incluido)
Plater bat + postrea + kopa bat ardo
13,50€(BEZ barne/IVA incluido)
Jakiren bati alergia izanez gero, zerbitzariak jakinaren gainean jarri
En caso de padecer alergias alimentarias comuníquelo a los camareros
Miercoles, 30 de octubre
“Nork bere opilari ikatza”
Zainzuri duo entsalada ozpin-olioz hornitua
Ensalada dúo de espárragos con vinagreta guarnecida
Barazki menestra urdaiazpiko eta orburu arrautza iriniztatuarekin
Menestra de verduras con jamón y alcachofa rebozada
Pasta eta alberjinia tinbala tomate natural saltsa gainean
Timbal de pasta y berenjena sobre salsa de tomate natural
Kuia krema ogi-txigorkiekin
Crema de calabaza con picatostes
Entsalada nahasia
Ensalada mixta
Hanburgesa, patata labekatua eta pesto saltsa
Burger, patata horneada y salsa de pesto
Oilasko izterra baratxuri eta okin patatarekin
Muslo de pollo al ajillo con patata panadera
Haragi xerra plantxan patata eta piper gorriekin
Filete a la plancha con patatas y pimientos rojos
Eguneko arrain freskoa
Pescado fresco del día
Txokolatezko browniea Brownie de chocolate
Gatzatua muxika marmeladarekin
Cuajada con mermelada de melocotón
Ogi-torradak banilla izozkiarekin
Torrijas con helado de vainilla
Jogurt Yogurt
Fruta
Meloia Melón
Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan
18,50€ (BEZ barne / IVA incluido)
Plater bat + postrea + kopa bat ardo
13,50€(BEZ barne/IVA incluido)
Jakiren bati alergia izanez gero, zerbitzariak jakinaren gainean jarri
En caso de padecer alergias alimentarias comuníquelo a los camareros
Jueves, 31 de octubre
“Nork bere opilari ikatza”
Zainzuri duo entsalada ozpin-olioz hornitua
Ensalada dúo de espárragos con vinagreta guarnecida
Barazki menestra urdaiazpiko eta orburu arrautza iriniztatuarekin
Menestra de verduras con jamón y alcachofa rebozada
Pasta eta alberjinia tinbala tomate natural saltsa gainean
Timbal de pasta y berenjena sobre salsa de tomate natural
Kuia krema ogi-txigorkiekin
Crema de calabaza con picatostes
Entsalada nahasia
Ensalada mixta
Hanburgesa, patata labekatua eta pesto saltsa
Burger, patata horneada y salsa de pesto
Oilasko izterra baratxuri eta okin patatarekin
Muslo de pollo al ajillo con patata panadera
Haragi xerra plantxan patata eta piper gorriekin
Filete a la plancha con patatas y pimientos rojos
Eguneko arrain freskoa
Pescado fresco del día
Txokolatezko browniea Brownie de chocolate
Gatzatua muxika marmeladarekin
Cuajada con mermelada de melocotón
Ogi-torradak banilla izozkiarekin
Torrijas con helado de vainilla
Jogurt Yogurt
Fruta
Meloia Melón
Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan
18,50€ (BEZ barne / IVA incluido)
Plater bat + postrea + kopa bat ardo
13,50€(BEZ barne/IVA incluido)
Jakiren bati alergia izanez gero, zerbitzariak jakinaren gainean jarri
En caso de padecer alergias alimentarias comuníquelo a los camareros
Viernes, 01 de noviembre
Jai eguna. Egun honetan jatetxea itxita egongo da.
Día festivo. En el día de hoy el restaurante permanecerá cerrado.
Sábado, 02 de noviembre
“Nork bere opilari ikatza”
Bakailao entsalada gulekin
Ensalada de bacalao con gulas
Piperrak barazkitxoz barrubeteak porru saltsa gainean
Pimientos rellenos de verduritas sobre salsa de puerro
Arroza otarrainxka eta muskuilukein saltsa berdean
Arroz con langostinos y mejillones en salsa verde
Perretxiko eta baratxuri nahaskia urdaiazpikoarekin
Revuelto de setas y ajos tiernos con jamón
Entsalada nahasia
Ensalada mixta
Azpizuna, patatak eta piper gorriak
Solomillo, patatas y pimientos rojos
Arkume errea, patata errea eta alioli eskarola
Cordero asado, patata asada y escarola con alioli
Eguneko arrain freskoa
Pescado fresco del día
Txokolatezko browniea Brownie de chocolate
Ogi-torrada izozkiarekin Torrija con helado
Gatzatua muxikarekin Cuajada con melocotón
Jogurt Yogurt
Fruta
Meloia Melón
Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan
27,00€ (BEZ barne / IVA incluido)
Haurrentzako menua Menu infantil
10,00 €(BEZ barne/IVA incluido)
Jakiren bati alergia izanez gero, zerbitzariak jakinaren gainean jarri
En caso de padecer alergias alimentarias comuníquelo a los camareros