Nuestro horario:

Entre semana: 13:30-15:30
Sábados: 14:00-15:30

Menú del día

De martes a viernes menú del día y los sábados menú especial de fin de semana

MENÚ

Menú del dia de martes a viernes 19,00€ (IVA incluído)

Menú de fin de semana (sábado) 29,00€ (IVA incluído)

*El domingo y el lunes el restaurante esta cerrado.

Ver menús

Menús del día

Martes 25 de marzo

Martes, 25 de marzo

“Osasuna, paregabeko ondasuna”

 

Orburu arrautzaztatu entsalada errukula alioli eta urdaiazpikoarekin

Ensalada de alcachofas rebozadas con alioli de rúcula y jamón

Barazkitxo hostopila ahuntz gaztarekin pikilo saltsa gainean

Hojaldre de verduritas con queso de cabra sobre salsa de piquillos

Tortelliniak ganbak baratxuriekin lagunduta eta errukula olioarekin

Tortellinis con gambas al ajillo y aceite de rúcula

Txitxirio kazolatxoa perretxiko eta ganbekin

Cazuelita de garbanzos con setas y gambas

Entsalada nahasia

Ensalada mixta

 

 

Txerri masailak anana eta sagar chutneyarekin

Carrilleras de cerdo con chutney de piña y manzana

Txahal eskalopea patata eta piperrekin

Escalope de ternera con patata y pimientos

Indioilar gisatua guakamole espeziaz ondua

Guiso de pavo especiado con guacamole

Eguneko arrain freskoa

Pescado fresco del día

 

 

Arrozezko pastela muxikarekin

Pastel de arroz con melocotón

Gatzatua intxaur eta eztiarekin

Cuajada con nueces y miel

Sagar erreak txokolatearekin eta txokolaterik gabe

Manzanas asadas con chocolate y sin chocolate

Jogurta  Yogurt

Fruta

Meloia Melón

 

 

      Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan

19,00  (BEZ barne / IVA incluido)

 

Jakiren bati alergia izanez gero, zerbitzariak jakinaren gainean  jarri
En caso de padecer alergias alimentarias comuníquelo a los camareros

Miercoles 26 de marzo

Miercoles, 26 de marzo

“Osasuna, paregabeko ondasuna”

 

Orburu arrautzaztatu entsalada errukula alioli eta urdaiazpikoarekin

Ensalada de alcachofas rebozadas con alioli de rúcula y jamón

Barazkitxo hostopila ahuntz gaztarekin pikilo saltsa gainean

Hojaldre de verduritas con queso de cabra sobre salsa de piquillos

Tortelliniak ganbak baratxuriekin lagunduta eta errukula olioarekin

Tortellinis con gambas al ajillo y aceite de rúcula

Txitxirio kazolatxoa perretxiko eta ganbekin

Cazuelita de garbanzos con setas y gambas

Entsalada nahasia

Ensalada mixta

 

 

Txerri masailak anana eta sagar chutneyarekin

Carrilleras de cerdo con chutney de piña y manzana

Txahal eskalopea patata eta piperrekin

Escalope de ternera con patata y pimientos

Indioilar gisatua guakamole espeziaz ondua

Guiso de pavo especiado con guacamole

Eguneko arrain freskoa

Pescado fresco del día

 

 

Arrozezko pastela muxikarekin

Pastel de arroz con melocotón

Gazta tarta labean fruitu gorriekin

Tarta de queso al horno con frutos rojos

Sagar erreak arrautza-esnearekin

Manzanas asadas con natilla

Jogurta  Yogurt

Fruta

Meloia Melón

 

 

      Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan

19,00  (BEZ barne / IVA incluido)

 

Jakiren bati alergia izanez gero, zerbitzariak jakinaren gainean  jarri
En caso de padecer alergias alimentarias comuníquelo a los camareros

Jueves 27 de marzo

Jueves, 27 de marzo

“Osasuna, paregabeko ondasuna”

 

Orburu arrautzaztatu entsalada errukula alioli eta urdaiazpikoarekin

Ensalada de alcachofas rebozadas con alioli de rúcula y jamón

Barazkitxo hostopila ahuntz gaztarekin pikilo saltsa gainean

Hojaldre de verduritas con queso de cabra sobre salsa de piquillos

Tortelliniak ganbak baratxuriekin lagunduta eta errukula olioarekin

Tortellinis con gambas al ajillo y aceite de rúcula

Txitxirio kazolatxoa perretxiko eta ganbekin

Cazuelita de garbanzos con setas y gambas

Entsalada nahasia

Ensalada mixta

 

 

Txerri masailak anana eta sagar chutneyarekin

Carrilleras de cerdo con chutney de piña y manzana

Txahal eskalopea patata eta piperrekin

Escalope de ternera con patata y pimientos

Indioilar gisatua guakamole espeziaz ondua

Guiso de pavo especiado con guacamole

Eguneko arrain freskoa

Pescado fresco del día

 

 

Arrozezko pastela muxikarekin

Pastel de arroz con melocotón

Gazta tarta labean fruitu gorriekin

Tarta de queso al horno con frutos rojos

Sagar erreak arrautza-esnearekin

Manzanas asadas con natilla

Jogurta  Yogurt

Fruta

Meloia Melón

 

 

      Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan

19,00  (BEZ barne / IVA incluido)

 

Jakiren bati alergia izanez gero, zerbitzariak jakinaren gainean  jarri
En caso de padecer alergias alimentarias comuníquelo a los camareros

Viernes 28 de marzo

Viernes, 28 de marzo

“Osasuna, paregabeko ondasuna”

 

Orburu arrautzaztatu entsalada errukula alioli eta urdaiazpikoarekin

Ensalada de alcachofas rebozadas con alioli de rúcula y jamón

Barazkitxo hostopila ahuntz gaztarekin pikilo saltsa gainean

Hojaldre de verduritas con queso de cabra sobre salsa de piquillos

Tortelliniak ganbak baratxuriekin lagunduta eta errukula olioarekin

Tortellinis con gambas al ajillo y aceite de rúcula

Txitxirio kazolatxoa perretxiko eta ganbekin

Cazuelita de garbanzos con setas y gambas

Entsalada nahasia

Ensalada mixta

 

 

Txerri masailak anana eta sagar chutneyarekin

Carrilleras de cerdo con chutney de piña y manzana

Txahal eskalopea patata eta piperrekin

Escalope de ternera con patata y pimientos

Indioilar gisatua guakamole espeziaz ondua

Guiso de pavo especiado con guacamole

Eguneko arrain freskoa

Pescado fresco del día

 

 

Arrozezko pastela muxikarekin

Pastel de arroz con melocotón

Gazta tarta labean fruitu gorriekin

Tarta de queso al horno con frutos rojos

Sagar erreak arrautza-esnearekin

Manzanas asadas con natilla

Jogurta  Yogurt

Fruta

Meloia Melón

 

 

      Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan

19,00  (BEZ barne / IVA incluido)

 

Jakiren bati alergia izanez gero, zerbitzariak jakinaren gainean  jarri
En caso de padecer alergias alimentarias comuníquelo a los camareros

Sábado 29 de marzo

Sábado, 29 de marzo

“Osasuna, paregabeko ondasuna”

 

 

Izokin keztatu entsalada arrautza egosi eta ezti eta ziape saltsarekin

Ensalada de salmón ahumado con huevo cocido y salsa de miel y mostaza

Bakailao tinbal gainerrea patata melatu eta piper gainean errukula pestoarekin

Timbal de bacalao gratinado sobre patata confitada y pimiento con pesto de rúcula

Otarrainxkaz eta perretxikoz barrubeteriko krepa pikilo saltsa gainean

Crepe relleno de langostinos y setas sobre salsa de piquillos

Kuia krema ur irakinetan egindako arrautza eta urdaiazpiko kurruskariarekin

Crema de calabaza con huevo escalfado y crujiente de jamón

Entsalada nahasia Ensalada mixta

 

 

Masailak saltsan patata eta chutneyarekin

Carrilleras en salsa con patata y chutney

Arkume gisatua okin patatarekin

Cordero guisado con patata panadera

Eguneko arrain freskoa

Pescado fresco del día

 

 

Gazta tarta fruitu gorri siropearekin

Tarta de queso con sirope de frutos rojos

Arroz pastela muxika coulisarekin

Pastel de arroz con coulis de melocotón

Koko crème brûléea

Crème brûlée de coco

Jogurta  Yogurt

Fruta

Meloia Melón

 

 

 

  Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan

29,00  (BEZ barne / IVA incluido)

Haurrentzako menua Menu infantil

12,00 €(BEZ barne/IVA incluido)

 

Jakiren bati alergia izanez gero,
zerbitzariak jakinaren gainean  jarri

Martes 01 de abril

Martes, 01 de abril

“Mandoa saldu eta satoa erosi”

 

Tagliatelle entsalada epela eta ganbak baratxuriekin

Ensalada templada de tallarines con gambas al ajillo

Ilarrak urdaiazpiko eta ur irekinetan egindako arrautzarekin

Guisantes con jamón y huevo escalfado

Arroza kubatar erara platano frijituarekin tomate natural saltsa gainean

Arroz a la cubana con plátano frito sobre salsa de tomate natural

Etxeko dilistak odoloste patearekin eta orburu arrautza-irineztatuak

Lentejas caseras con paté de morcilla y alcachofas rebozadas

Entsalada nahasia

Ensalada mixta

 

 

Eskalopea patata eta piper gorriekin

Escalope con patatas y pimiento rojos

Oilaskoa barrengorri saltsa eta intxaurrekin

Pollo con salsa de champiñones y nueces

Sahieski errea okin patatarekin

Costilla asada con patata panadera

Eguneko arrain fresko

Pescado fresco del día

 

 

Sagar banda kanelarekin

Banda de manzana con canela

Txokolate zurizko opila izozkiarekin

Torta de chocolate blanco con helado

Gazta krema fruitu gorriekin

Crema de queso con frutos rojos

Jogurta  Yogurt

Fruta

Meloia Melón

 

 

      Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan

19,00  (BEZ barne / IVA incluido)

 

Jakiren bati alergia izanez gero, zerbitzariak jakinaren gainean  jarri
En caso de padecer alergias alimentarias comuníquelo a los camareros

Miercoles 02 de abril

Miercoles, 02 de abril

“Mandoa saldu eta satoa erosi”

 

Tagliatelle entsalada epela eta ganbak baratxuriekin

Ensalada templada de tallarines con gambas al ajillo

Ilarrak urdaiazpiko eta ur irekinetan egindako arrautzarekin

Guisantes con jamón y huevo escalfado

Arroza kubatar erara platano frijituarekin tomate natural saltsa gainean

Arroz a la cubana con plátano frito sobre salsa de tomate natural

Etxeko dilistak odoloste patearekin eta orburu arrautza-irineztatuak

Lentejas caseras con paté de morcilla y alcachofas rebozadas

Entsalada nahasia

Ensalada mixta

 

 

Eskalopea patata eta piper gorriekin

Escalope con patatas y pimiento rojos

Oilaskoa barrengorri saltsa eta intxaurrekin

Pollo con salsa de champiñones y nueces

Sahieski errea okin patatarekin

Costilla asada con patata panadera

Eguneko arrain fresko

Pescado fresco del día

 

 

Sagar banda kanelarekin

Banda de manzana con canela

Txokolate zurizko opila izozkiarekin

Torta de chocolate blanco con helado

Gazta krema fruitu gorriekin

Crema de queso con frutos rojos

Jogurta  Yogurt

Fruta

Meloia Melón

 

 

      Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan

19,00  (BEZ barne / IVA incluido)

 

Jakiren bati alergia izanez gero, zerbitzariak jakinaren gainean  jarri
En caso de padecer alergias alimentarias comuníquelo a los camareros

Jueves 03 de abril

Jueves, 03 de abril

“Mandoa saldu eta satoa erosi”

 

Tagliatelle entsalada epela eta ganbak baratxuriekin

Ensalada templada de tallarines con gambas al ajillo

Ilarrak urdaiazpiko eta ur irekinetan egindako arrautzarekin

Guisantes con jamón y huevo escalfado

Arroza kubatar erara platano frijituarekin tomate natural saltsa gainean

Arroz a la cubana con plátano frito sobre salsa de tomate natural

Etxeko dilistak odoloste patearekin eta orburu arrautza-irineztatuak

Lentejas caseras con paté de morcilla y alcachofas rebozadas

Entsalada nahasia

Ensalada mixta

 

 

Eskalopea patata eta piper gorriekin

Escalope con patatas y pimiento rojos

Oilaskoa barrengorri saltsa eta intxaurrekin

Pollo con salsa de champiñones y nueces

Sahieski errea okin patatarekin

Costilla asada con patata panadera

Eguneko arrain fresko

Pescado fresco del día

 

 

Sagar banda kanelarekin

Banda de manzana con canela

Txokolate zurizko opila izozkiarekin

Torta de chocolate blanco con helado

Gazta krema fruitu gorriekin

Crema de queso con frutos rojos

Jogurta  Yogurt

Fruta

Meloia Melón

 

 

      Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan

19,00  (BEZ barne / IVA incluido)

 

Jakiren bati alergia izanez gero, zerbitzariak jakinaren gainean  jarri
En caso de padecer alergias alimentarias comuníquelo a los camareros

Viernes 04 de abril

Viernes, 04 de abril

“Mandoa saldu eta satoa erosi”

 

Tagliatelle entsalada epela eta ganbak baratxuriekin

Ensalada templada de tallarines con gambas al ajillo

Ilarrak urdaiazpiko eta ur irekinetan egindako arrautzarekin

Guisantes con jamón y huevo escalfado

Arroza kubatar erara platano frijituarekin tomate natural saltsa gainean

Arroz a la cubana con plátano frito sobre salsa de tomate natural

Etxeko dilistak odoloste patearekin eta orburu arrautza-irineztatuak

Lentejas caseras con paté de morcilla y alcachofas rebozadas

Entsalada nahasia

Ensalada mixta

 

 

Eskalopea patata eta piper gorriekin

Escalope con patatas y pimiento rojos

Oilaskoa barrengorri saltsa eta intxaurrekin

Pollo con salsa de champiñones y nueces

Sahieski errea okin patatarekin

Costilla asada con patata panadera

Eguneko arrain fresko

Pescado fresco del día

 

 

Sagar banda kanelarekin

Banda de manzana con canela

Txokolate zurizko opila izozkiarekin

Torta de chocolate blanco con helado

Gazta krema fruitu gorriekin

Crema de queso con frutos rojos

Jogurta  Yogurt

Fruta

Meloia Melón

 

 

      Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan

19,00  (BEZ barne / IVA incluido)

 

Jakiren bati alergia izanez gero, zerbitzariak jakinaren gainean  jarri
En caso de padecer alergias alimentarias comuníquelo a los camareros

Envianos un mensaje

Envianos tu mensaje y trataremos de responderte en cuanto podamos.

Start typing and press Enter to search