Gure ordutegia:
Astean zehar 13:30-15:30 da, eta larunbatean 14:00-15:30.
Menua
Eguneko menua asteartetik ostiralera 18,00€ (BEZ barne)
Menu erdia 13,00€ (BEZ barne)
Larunbatetan asteburuko menua 26,00€ (BEZ barne
*Igande eta astelehenetan jatetxea eta eguneko ostaritza zerbitzuak itxita.
Eguneko Menuak
Azaroak 19, asteartea
“Zeuen izenean eta neure gizenean”
Orburu eta gula ensatsalada ozpin-olioz hornitua
Ensalada de alcachofas y gulas con vinagreta guarnecida
Ilar krema ur irakinetan egindako arrautza eta mendafinarekin
Crema de guisantes con huevo escalfado y hierbabuena
Barazkitxo hostorea ganbekin
Hojaldre de verduritas con gambas
Etxeko dilistak odoloste patea eta txistorrarekin
Lentejas caseras con pate de morcilla y chistorra
Entsalada nahasia
Ensalada mixta
Oilasko izterra curry eta basmati arrozarekin
Muslo de pollo al curry con arroz basmati
Ukondo errea saltsa eta okin patatarekin
Codillo asado con salsa y patata panadera
Hegaluze krepa tomate saltsa eta tapenadearekin
Crep de bonito con salsa de tomate y tapenade
Eguneko arrain freskoa
Pescado fresco del día
Goxua
Goxua
Ijito-besoa txokolatez barrubetea
Brazo gitano relleno de chocolate
Arrozezko pastela muxika marmeladarekin
Pastel de arroz con mermelada de melocotón
Jogurta Yogurt
Fruta
Meloia Melón
Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan
18,50€ (BEZ barne / IVA incluido)
Plater bat + postrea + kopa bat ardo
13,50€(BEZ barne/IVA incluido)
Jakiren bati alergia izanez gero, zerbitzariak jakinaren gainean jarri
En caso de padecer alergias alimentarias comuníquelo a los camareros
Azaroak 20, asteazkena
“Zeuen izenean eta neure gizenean”
Orburu eta gula ensatsalada ozpin-olioz hornitua
Ensalada de alcachofas y gulas con vinagreta guarnecida
Ilar krema ur irakinetan egindako arrautza eta mendafinarekin
Crema de guisantes con huevo escalfado y hierbabuena
Barazkitxo hostorea ganbekin
Hojaldre de verduritas con gambas
Etxeko dilistak odoloste patea eta txistorrarekin
Lentejas caseras con pate de morcilla y chistorra
Entsalada nahasia
Ensalada mixta
Oilasko izterra curry eta basmati arrozarekin
Muslo de pollo al curry con arroz basmati
Ukondo errea saltsa eta okin patatarekin
Codillo asado con salsa y patata panadera
Hegaluze krepa tomate saltsa eta tapenadearekin
Crep de bonito con salsa de tomate y tapenade
Eguneko arrain freskoa
Pescado fresco del día
Goxua
Goxua
Ijito-besoa txokolatez barrubetea
Brazo gitano relleno de chocolate
Arrozezko pastela muxika marmeladarekin
Pastel de arroz con mermelada de melocotón
Jogurta Yogurt
Fruta
Meloia Melón
Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan
18,50€ (BEZ barne / IVA incluido)
Plater bat + postrea + kopa bat ardo
13,50€(BEZ barne/IVA incluido)
Jakiren bati alergia izanez gero, zerbitzariak jakinaren gainean jarri
En caso de padecer alergias alimentarias comuníquelo a los camareros
Azaroak 21, osteguna
“Zeuen izenean eta neure gizenean”
Orburu eta gula ensatsalada ozpin-olioz hornitua
Ensalada de alcachofas y gulas con vinagreta guarnecida
Ilar krema ur irakinetan egindako arrautza eta mendafinarekin
Crema de guisantes con huevo escalfado y hierbabuena
Barazkitxo hostorea ganbekin
Hojaldre de verduritas con gambas
Etxeko dilistak odoloste patea eta txistorrarekin
Lentejas caseras con pate de morcilla y chistorra
Entsalada nahasia
Ensalada mixta
Oilasko izterra curry eta basmati arrozarekin
Muslo de pollo al curry con arroz basmati
Ukondo errea saltsa eta okin patatarekin
Codillo asado con salsa y patata panadera
Hegaluze krepa tomate saltsa eta tapenadearekin
Crep de bonito con salsa de tomate y tapenade
Eguneko arrain freskoa
Pescado fresco del día
Goxua
Goxua
Ijito-besoa txokolatez barrubetea
Brazo gitano relleno de chocolate
Arrozezko pastela muxika marmeladarekin
Pastel de arroz con mermelada de melocotón
Jogurta Yogurt
Fruta
Meloia Melón
Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan
18,50€ (BEZ barne / IVA incluido)
Plater bat + postrea + kopa bat ardo
13,50€(BEZ barne/IVA incluido)
Jakiren bati alergia izanez gero, zerbitzariak jakinaren gainean jarri
En caso de padecer alergias alimentarias comuníquelo a los camareros
Azaroak 22, ostirala
“Zeuen izenean eta neure gizenean”
Orburu eta gula ensatsalada ozpin-olioz hornitua
Ensalada de alcachofas y gulas con vinagreta guarnecida
Ilar krema ur irakinetan egindako arrautza eta mendafinarekin
Crema de guisantes con huevo escalfado y hierbabuena
Barazkitxo hostorea ganbekin
Hojaldre de verduritas con gambas
Etxeko dilistak odoloste patea eta txistorrarekin
Lentejas caseras con pate de morcilla y chistorra
Entsalada nahasia
Ensalada mixta
Oilasko izterra curry eta basmati arrozarekin
Muslo de pollo al curry con arroz basmati
Ukondo errea saltsa eta okin patatarekin
Codillo asado con salsa y patata panadera
Hegaluze krepa tomate saltsa eta tapenadearekin
Crep de bonito con salsa de tomate y tapenade
Eguneko arrain freskoa
Pescado fresco del día
Goxua
Goxua
Ijito-besoa txokolatez barrubetea
Brazo gitano relleno de chocolate
Arrozezko pastela muxika marmeladarekin
Pastel de arroz con mermelada de melocotón
Jogurta Yogurt
Fruta
Meloia Melón
Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan
18,50€ (BEZ barne / IVA incluido)
Plater bat + postrea + kopa bat ardo
13,50€(BEZ barne/IVA incluido)
Jakiren bati alergia izanez gero, zerbitzariak jakinaren gainean jarri
En caso de padecer alergias alimentarias comuníquelo a los camareros
Azaroak 23, larunbata
Egun honetan jatetxea beterik daukagu
Para hoy tenemos el restaurante completo