Gure ordutegia:

Astean zehar 13:30-15:30 da, eta larunbatean 14:00-15:30.

Menua

Eguneko menua asteartetik ostiralera 19,00€ (BEZ barne)

Larunbatetan asteburuko menua 29,00€ (BEZ barne

 *Igande eta astelehenetan jatetxea eta eguneko ostaritza zerbitzuak itxita.

Eguneko Menuak

Otsailak 25 asteartea

Otsailak 25, asteartea

“Urte askotan, txapela kaskoan”

Gari-zainzuri salteatu entsalada urdaiazpiko eta ogi-zati errearekin

Ensalada de trigueros salteados con jamón y costrón de pan

Kuiatxo Done Jakue porru saltsa gainean

San Jacobo de calabacín sobre salsa de puerro

Bakailao tinbal gainerrea tomate saltsa gainean

Timbal de bacalao gratinado sobre salsa de tomate

Indaba zuriak muxilekin

Pochas con almejas

Entsalada nahasia

Ensalada mixta

 

 

 

Txitxi-burruntzia kuskuz eta limoi maionesarekin

Pincho moruno con cuscús y mayonesa al limón

Tripaki kazuela patatekin

Cazuela de callos con patatas

Cordon bleu-a okin patatarekin

Cordón bleu con patata panadera

Eguneko arrain fresko

Pescado fresco del día

 

 

 

 

Esne-gain eta txokolatez barrubeteriko hostopila

Hojaldre relleno de nata y chocolate

Paulova yogurta eta izozkiarekin

Paulova con yogurt y helado

Kafezko hirukoitza

Triple de café

Jogurta  Yogurt

Fruta

Meloia Melón

 

 

 

 

 

      Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan

19,00  (BEZ barne / IVA incluido)

 

Jakiren bati alergia izanez gero, zerbitzariak jakinaren gainean  jarri
En caso de padecer alergias alimentarias comuníquelo a los camareros

Otsailak 26 asteazkena

Otsailak 26, asteazkena

“Urte askotan, txapela kaskoan”

 

Gari-zainzuri salteatu entsalada urdaiazpiko eta ogi-zati errearekin

Ensalada de trigueros salteados con jamón y costrón de pan

Kuiatxo Done Jakue porru saltsa gainean

San Jacobo de calabacín sobre salsa de puerro

Fussiliak bologniar erara parmesano gaztarekin

Fussilis a la boloñesa con parmesano

Indaba zuriak muxilekin

Pochas con almejas

Entsalada nahasia

Ensalada mixta

 

 

 

Txitxi-burruntzia kuskuz eta limoi maionesarekin

Pincho moruno con cuscús y mayonesa al limón

Tripaki kazuela patatekin

Cazuela de callos con patatas

Cordon bleu-a okin patatarekin

Cordón bleu con patata panadera

Eguneko arrain fresko

Pescado fresco del día

 

 

Tiberio opila txokolate epelarekin

Torta de tiberio con chocolate templado

Arroz tarta muxika coulisarekin

Tarta de arroz con coulis de melocotón

Madariak ardotan esne-gainarekin

Peras al vino con nata

Jogurta  Yogurt

Fruta

Meloia Melón

 

 

      Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan

19,00  (BEZ barne / IVA incluido)

 

Jakiren bati alergia izanez gero, zerbitzariak jakinaren gainean  jarri
En caso de padecer alergias alimentarias comuníquelo a los camareros

Otsailak 27 osteguna

Otsailak 27, osteguna

“Urte askotan, txapela kaskoan”

 

Gari-zainzuri salteatu entsalada urdaiazpiko eta ogi-zati errearekin

Ensalada de trigueros salteados con jamón y costrón de pan

Kuiatxo Done Jakue porru saltsa gainean

San Jacobo de calabacín sobre salsa de puerro

Fussiliak bologniar erara parmesano gaztarekin

Fussilis a la boloñesa con parmesano

Indaba zuriak muxilekin

Pochas con almejas

Entsalada nahasia

Ensalada mixta

 

 

 

Txitxi-burruntzia kuskuz eta limoi maionesarekin

Pincho moruno con cuscús y mayonesa al limón

Tripaki kazuela patatekin

Cazuela de callos con patatas

Cordon bleu-a okin patatarekin

Cordón bleu con patata panadera

Eguneko arrain fresko

Pescado fresco del día

 

 

Tiberio opila txokolate epelarekin

Torta de tiberio con chocolate templado

Arroz tarta muxika coulisarekin

Tarta de arroz con coulis de melocotón

Madariak ardotan esne-gainarekin

Peras al vino con nata

Jogurta  Yogurt

Fruta

Meloia Melón

 

 

      Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan

19,00  (BEZ barne / IVA incluido)

 

Jakiren bati alergia izanez gero, zerbitzariak jakinaren gainean  jarri
En caso de padecer alergias alimentarias comuníquelo a los camareros

Otsailak 28 ostirala (jatetxea beteta)

Otsailak 28, ostirala

Martxoak 01 larunbata (jatetxea beteta)

Martxoak 01, larunbata

Menu berezia – Menú especial

 

 

Partekatzeko – A compartir

 

Olagarro entsalada txingorretan egina patata gainean eta piperauts oliotan

Ensalada de pulpo braseado sobre patata y vinagreta de pimentón

 

Bakoitzarentzat – Por comensal

Kuiatxo, york urdaiazpiko eta gazta milhorriak porru saltsa gainean

Milhojas de calabacín, jamón york y queso sobre salsa de puerro

 

Azpizuna okin patata eta piper gorriekin

Solomillo con patata panadera y pimientos rojos

edo / o

Legatza plantxan txipiroi saltsarekin

Merluza a la plancha son salsa de chipirón

 

Esnegain eta txokolate hostopila

Hojaldre de nata y chocolate

 

 

  Ardo ondua edo sagardoa, ura eta ogia
Vino crianza o sidra, agua y pan

29,00  (BEZ barne / IVA incluido)

Haurrentzako menua Menu infantil

12,00 €(BEZ barne/IVA incluido)

 

Jakiren bati alergia izanez gero,
zerbitzariak jakinaren gainean  jarri

Envianos un mensaje

Envianos tu mensaje y trataremos de responderte en cuanto podamos.

Start typing and press Enter to search